Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

View Point

tiistai 10. toukokuuta 2011

View Point

 Kiivettiin torstaina Phi Phi:n näköalapaikalle ja napsittiin vähän kuvia! Niin hieno paikka, että tehtiin sama retki myös perjantaina, jotta saatiin otettua timelapse-kuvaa auringonlaskusta. Valitettavasti sen Tuomas haluaa säästää sen videoblogiin, joten joudutte odotteleen sitä hetken :) Harmi, koska siitä tuli melkoisen hyvä!

Täällä on ollut aikamoisia myrskyja joka yö/ilta. Yks päiväkin, olisko ollut lauantai, ihan out of nowhere iski ihan hirmuinen kaatosade just kun lähdettiin raflasta lompsimaan himaan päin. Tuli pikkuisen kiire! Sade hakkasi niin lujaa, että puista lenteli oksia ja mua meinasi osua päähän kookos. Onneksi yks thaikku nappasi mut just alta pois suojaan. Loppumatkan sai juosta ihan henkensä edestä! Kun päästiin kämpille, oltiin aivan likomärkiä!

Eilen vietettiin viimeistä iltaa Phi Phi:llä ja Tuomas vei mut syömään saaren kehutuimpaan ravintolaan Le Grand Bleu:n :) Eikä muuten ollut turhaan kehuttu! Ruoka oli ihanaa ja paikka kaunis. Join myös ensimmäistä kertaa viiniä koko matkalla, tuli ihan kotoinen olo :)


Hirveästi ei tehty Phi Phi:n vikoina päivinä muuta view pointilla käynnin lisäksi, koska mulla meni selkä keskiviikkoiltana (yoga ei siis todellakaan oo mun juttuni!). Oon aika pitkälti ollut sänkypotilaana ja alan tuleen hulluksi! Netti ei toiminut Uphillissä, kuin välillä sattumalla, sänky oli aivan pska, eli se ei kuin pahentanut asiaa ja tekeminen alkoi oleen hyvin vähissä! Lisäksi olen tietenkin saanut jostain jonkun mystisen vatsapöpön, joten on ollut vähän äitiä ikävä... Kävin eilen hieronnassakin, mutta eipä sekään auttanut. Tosin ehkä se johtui myös siitä, etten oikein pystynyt rentoutumaan, kun paikka paljastautuikin sellaiseksi täydenpalvelun mestaksi...
Tultiin tänään siis Krabille, ja tää hotelli, Harvest House, on mahtava! Siis tarkoittaen, että huone on älyttömän halpa, iso ja puhdas, eikä täällä ole myöskään elukoita :) Jos vaikka olo paranisi tässä ihanassa isossa pehmeässä sängyssä.

Tunnisteet: , , , ,

4 kommenttia:

11. toukokuuta 2011 klo 0.13 , Blogger Ilpo kirjoitti...

Oliko tuolla View Pointilla vielä niitä tauluja tsunamissa kadonneiden muistoksi? Komea paikka on, on on.

 
11. toukokuuta 2011 klo 10.59 , Blogger Tuomas kirjoitti...

Oli joo, siellä ne komeili seinillä ja sen ison puun vieressä olevalla ilmoitustaululla. Siellä myytiin sitä Tsunami DVD:tä ja sellasta tsunami kansiota 100 bahtia kpl. Jos olis lyhyellä reissulla olis tullu ostettua mut ei halunnu ostaa mitään rinkkaan painamaan...

 
18. toukokuuta 2011 klo 14.07 , Anonymous jenni kirjoitti...

hei. en löytänyt teidän yhteystietoja sivulta...? teemme sivua www.tietoathaimmaasta.com jonka olisi tarkoitus tarjota kaikenlaista infoa Thaimaasta ja linkitimme sinne myös teidän blogin, uskon että se kiinnostaa sivustomme kävijöitä.

eli halusin kysyä, voitteko te myös linkittää meidän sivuumme samalla ajatukselle, ehkä jotakuta lukijaanne kiinnostaa Thaimaa-tietous kokemustenne lisäksi :)

 
19. toukokuuta 2011 klo 16.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Empulle onnellista nimipäivää!

T.Tytti, Heta & äijät

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu