Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Back in Phi Phi

tiistai 3. toukokuuta 2011

Back in Phi Phi

Phi Phi on kyllä ehdottomasti meidän ykköspaikkoja tältä reissulta! Maisemat on aivan mielettömät! Senpä takia matkattiin tänne sunnuntaina takaisin! Parin viikon takaisella reissulla kun ei oikein ehditty tästä paikasta kunnolla nauttimaan.
Varattiin aluksi neljä yötä Upphill Cottage -nimisestä mestasta mökki, mutta päädyttiin tänään ottamaan neljä yötä lisää :) Mökki ei tosiaankaan ole mikään kummoinen, mutta tässä on ilmastointi ja lämmin vesi sekä low seasonin vuoksi suht edullinen hinta, 800 bahtia yö. Saarilla on useimmiten korkeammat hinnat melkein joka asiassa kuin muualla Thaimaassa, ja näin täälläkin. Esimerkiksi ruokaan menee aika paljon enemmän rahaa päivässä, mutta toisaalta täällä saa aivan loistavaa pitsaa, hamppareita ja salaatteja, joten ei olla hirveästi pihtailtu :)Mukavinta täällä on kuitenkin se, että tää on sen verran pieni saari ettei täällä ole autoja eikä skoottereita ollenkaan, vaan täällä kuljetaan joko jalan, pyörällä tai meriteitse veneellä. Tämän vuoksi mun ei tarvitse olla Tuomaksen kyydityksistä riippuvainen, mikä on varsinkin Tuomaksen kannalta aikas hyvä juttu! Pääsen siis shoppaileen rauhassa milloin haluan ;)

Phi Phi on aikamoinen bilepaikka ja juhlat on käynnissä joka ilta! Joka päivä ämpärit on tarjouksessa ja beachillä bileet aamuyöhön asti, joten kiusausta on melko vaikea vastustaa :) Sunnuntainakin eksyttiin 100 bahtin ämpäreille Reggae Bariin, kun siellä pääsee katsomaan Thaiboxingia. Maanantaina ja tänään ollaan kuitenkin oltu niin puhki meidän omista thaiboxing-treeneistä, ettei olla jaksettu lähteä illalla muuta kuin syömään.
Eilen illalla kävin kokeilemassa pitkään haluamaani yogaa, joka yllätti mut positiivisesti. Löysin netistä ainoan Phi Phi:llä yogatunteja pitävän Keiran, joka sitten piti mulle eilen yksityistunnin kun muita ei paikalle ilmaantunut :) En osaa vielä sanoa onko yoga ihan täysin mun juttu, joten otin neljän kerran paketin, jotta pääsen tutustumaan harrastukseen vähän paremmin. Olin siis myös tänään tunnilla ja menen huomennakin. Tuomasta en oo vielä saanut taivuteltua mukaan. Erittäin hyvää vastapainoa meidän potkunyrkkeilylle!P.S Täällä on muuten älyttömän kuuma ja me jopa paloimme tänään! Tosin täällä on myös ihan mielettömän korkea ilmankosteus ja hajoillaan kun joutuu koko ajan käymään suihkussa... :D

P.P.S Fiilisteltiin eilen Maya Beachia katsomalla leffa The Beach. Suosittelen, sillä en muistanut enää kuinka hyvä se olikaan!

Tunnisteet: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu