Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Teh ex-ternimaattori

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Teh ex-ternimaattori

Tuli todellankin aamuyöllä kello 5 aikaan yks omituisimmista herätyksistä, kun pari vähän yli 10 senttistä tuhatjalkasta oli kiivennyt meidän sänkyyn seinää pitkin ja päättänyt jäädä levyttämään meikäläisen olkapäälle!! Säikähdys oli melkoinen, kun heivasin sen toisen refleksin omaisella heilautuksella ja aluks luulin näkeväni unta, mut sit huomasin et toinen pirulainen piti tiukasti kiinni ja jouduin oikeen neppaamaan sen irti. Nämä tuhatjalkaiset ei ole myrkyllisiä ihmisille ja niitä kutsutaan nimellä Millipede, joka suoraan tarkottaa tuhatjalkasta, mut vaarallisia on Centipede, joiden puremaa on verrattu skorppioonien pistokseen.

Millipede - kaveri joka oli meidän sängyssä o_0
Centipede - kaveri joka ei ONNEKS ollut meidän sängyssä...
Tämä kyseinen yökyläläinen ei ollut uusi vieras meidän rakkaassa pikku bungalovissa, vaan niitä on tullu listittyä aiemminkin. Thaikkulaiset pitää näitä kaikkia vaarallisina, mut enemmänkin se myrkky mitä nää erittää haisee pahalle ja voi pahimmassa tapauksessa tappaa muurahaisia tai sokeuttaa isompia eläimiä. Meikäläisen olkapää haisi kyl melko härskille tämän pienen episodin jälkeen, joten kävin sen heti pesemässä sen.

Tulipahan opittua et sänkyä ei pidä koskaan pitää seinässä kiinni ja aina katsoa suurimmat aukot ja tukkia ne vessapaperilla ennen nukkumaan menoa.
Tällä kertaa kreepparit vei yö unet.

Creepy-crawlies 1 - Tuomas 0.

4 kommenttia:

4. toukokuuta 2011 klo 8.08 , Blogger mitsu☆ kirjoitti...

Onneks ei ollu noita myrkyllisiä! Lipellä kun oltiin pari kk sitten yks nainen kerto, että sitä oli päässyt tommonen häijympi tapaus puremaan käteen.. Se oli luikerrellut yöllä sänkyyn jonnekkin tyynyn alle... Sen käsi oli turvonnu ihan hullun kokoseks, mut onneks se sai sitten jotain troppia siihen aika nopeesti että käsi saatiin kuntoon. Itekin tulee aina vähän huolimattomasti tarkistettua sänky ennen nukkumaanmenoa, tosin jätän kyllä päivänkin ajaks yleensä hyttysverkon paikalleen tiukasti patjan alle vedettynä ettei isommat oliot pääse sinne rellestämään :)

 
4. toukokuuta 2011 klo 12.24 , Blogger Tuomas kirjoitti...

Joo, kyl tos tuli hyvät oppirahat otettua, mut Emppu on hysteerisen tarkka noiden pirulaisten kanssa ja kiertää joka yö sängyn läpi, mut nyt ne oli päässy jäätävän kokosesta oven raosta luikertelemaan ja ensin kiivenny tosiaan seinälle ja siitä sit mun olkapäälle... outoa oli et ne tuli kaksin ja samaan paikkaan... Kolmaskin oli tulossa mut se jäi ulkopuolelle kun tungin hirveen tupo vessapaperia eristeeks :D

 
4. toukokuuta 2011 klo 13.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HYI !! tiedän mistä nään painajaisia ens yönä :o

 
5. toukokuuta 2011 klo 7.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hey Emilia & Tuomas!

This is Esther and we met @ the van en route to Phi Phi island ferry on last Sunday. Anyway, good pics you have over here and really interesting to see some of the pics through the lenses...it does add another perspective to some of the picturesque view.

Alrighty just wanted to dropby and say Hi! to you guys and since I'm back into reality and @ work...enjoy your Asian trips and do add me on my Facebook at "Esther Kirby" and probably we can catch up.

It was nice meeting you guys and once again take care and god bless!

P/S: Let us know whenever you guys plan to drop by in KL as both of us works near the mall and city centre.

Best regards,
Esther, Kirby and Tristan

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu