Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

(T)rainy days

perjantai 29. huhtikuuta 2011

(T)rainy days

Sadekausi on nyt mitä ilmeisemmin alkanut, sillä vettä tulee jo kolmatta päivää, eikä säätiedotusten mukaan loppua näy. Meitä se ei kuitenkaan haittaa, sillä ollaan saatu tähän asti nauttia aivan mahtavista päivistä! Sadepäivien ratoksi hankittiin pari päivää sitten pistehanskat ja molemmille nyrkkeilyliinat. Hirveitä hintoja moisista pyysivät, saman verran kuin Suomessa, mutta kärsivällisen etsimisen ja tinkaamisen jälkeen maksettiin pistehanskoista 40 euroa ja räteistä vitoset.Ajateltiin, että olisi hyvä saada vähän kuntoakin taas kohotettua kun ei hirveästi ole tullut tehtyä mitään. Ja voin kertoa, että nyt kyllä tuntuu joka lihaksessa! Ollaan nyt treenattu ihan peruslyöntejä ja ne alkavat jo ihan hyvin sujumaan. Hyvää treeniä tuo kuntonyrkkeily! Ja loistava tapa purkaa vähän aggressioita ;)
Nyt kun tän päivän treenit on treenattu, voi hyvillä mielin keskittyä jännittämään Cheerleadingin MM-kilpailuja  (yksi kultamitali jo Suomella paristuntista ja toivottavasti illalla napsahtaa toinen Dream Teamin tanssijoukkueelle!) ja tietenkin seuraamaan telkkarista Kuninkaallisia häitä!

Meillä on myös tänään ohjelmassa asunnonhakua. Neljän maissa meitä tulee hakemaan välittäjä katsomaan yhtä kämppää, joka toivottavasti saadaan vuokrattua Tuomaksen porukoiden Thaimaassa olon ajaksi. Ei olla siis tänne muuttamassa :)
Ja mikäli tuo sade tuosta vähän laantuu, niin illalla mennään juhlimaan pre-vappua Banglalle :D Sunnuntaiaamuna sanotaankin hetkeksi Phuketille heippa ja lähdetään Phi Phi:lle, jee!

Tunnisteet: , , , , , , ,

2 kommenttia:

29. huhtikuuta 2011 klo 16.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!
Kun ei tiedä mitä seuraisi: MM-luistelua, cheer-kisoja, häitä...
Pääsiäinen menikin Laviassa ISOA Mököä ihmetellessä.
Vappua sinnekin!
T.Tytti & co

 
29. huhtikuuta 2011 klo 17.10 , Blogger Emilia kirjoitti...

Sanopa se, kaikkia siis samaan aikaan!
Loistavaa vappua sinnekin, vaikka täällä ei sitä juhlitakaan... Onneksi täällä juhlitaan kuitenkin joka päivä ihan muuten vaan ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu