Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Phuket Weekend Market

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Phuket Weekend Market

Eilinen meni vähän pitkäksi, kun eksyttiin yökerhoon joraamaan Tuomaksen, Janin ja muutaman muun suomalaisen kanssa. Hauskinta oli, että törmättiin siellä Kungiin, joka on ainoa ihminen joka me Phuketista tunnetaan :) Melkoinen yhteensattuma!

Tänään olikin sitten sen verran rapsakka olo, että koko aamupäivä meni sängyssä löhöillessä. Olen muuten ihan koukussa weheartit.com :in valokuviin! Sieltä löytyi niin hirveästi inspiraatiota mm. ystäväni häihin, että olin aivan tohkeissani. Pari tuntia sivuilla pyörittyäni sain hirveän innon valokuvaamiseen, joten toivottavasti saan tänne blogiinkin vähän jotain materiaalia. Innostuneena otin siis tänään oikein asiakseni kuvailla kaikkea mahdollista (harjoittelumielessä) Phuketin kaupungissa pidettävillä viikonloppumarkkinoilla, joilla alkuillasta kävimme. Tällä kertaa ei tullut edes ostettua mitään, kun räpsin koko ajan kuvia, kätevää! Tosin olisin kyllä halunnut ottaa sieltä mukaani kaikki ihanat ressukkakoiranpennut sekä pari hauskaa siilivauvaa... :)


Pottapäitä, onko näitä?
Nyt pakko kuitenkin mennä nukkumaan, sillä huomenna on aikainen herätys kun suunnataan yöksi Phi Phi:n saarille! Ollaan aika innoissamme, joten valokuvia nähtävänä parin päivän päästä! See ya!

P.S äiti soitti tänään ja tuli aika kova ikävä perhettä ja kavereita, olin aamun ihan poruilla :D

Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu