Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Saturday and Sunday Shopping

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Saturday and Sunday Shopping

Sain lauantaina taivuteltua Tuomaksen lievittämään tätä vaatekriisiä mun kanssa Tescoon (Thaimaan Prismaan :D). Tosin täällä Tescon yhteydessä on usein muitakin kauppoja, joten muodostaa oikeastaan ostoskeskuksen. Samalla käytiin syömässä ja Tuomas palkittiin shoppailun päätteksi Swensenin herkkujätskiannoksella :) Eilen sitten taas käytiin illalla Phuketin viikonloppumarkkinoilla, josta sieltäkin jäi pientä kotiintuomista. Myös se aikaisemmassa Phuket Weekend Market postauksen kuvassa ollut kuparinen kiinalaisukkopatsas jäi vieläkin kaivelemaan mieltä, joten ehkä ensi viikonloppuna sekin saa uuden kodin!
Ainiin, olin muuten perjantainakin Janin kanssa Central Festivalin ostoskeskuksessa, mutta se ei tietenkään ollut onnistunut reissu, vaikka torstaina niin uhosin... :) Tänä viikonloppuna meille ei siis ole sen kummempaa kuulunut
Seuraavia tarttui mukaan viikonlopun reissuilta:Lauantai-iltana käytiinkin herkuttelemassa Hard Rock Cafessa, jossa ei koskaan tarvitse pettyä! Suosittelen lämpimästi paikan ruokia! Ulkopuolella olisi ollut myös vaahtobileet ja Sexiest Swimsuit Contest, mutta jätettiin tällä kertaa väliin. Ruuan jälkeen käytiin vielä kartsalla esittelemässä uusia kuteita ;) Tänä viikonloppuna meille siis ei ole mitään sen erikoisempaa tapahtunut vaan ollaan oltu aikas tylsiä. Tällä viikolla sitten taas uusin voimin :)

Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu