Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

TJ 0

perjantai 31. joulukuuta 2010

TJ 0

Tänään on se päivä, se päivä jota on niin pitkään odotettu. Nyt alkaa tapahtumaan. Asunto on tyhjennetty ja siivottu, jäähyväiset on jätetty niin monille roskiin lähteville tavaroille, joita emme mukaamme pysty/halua ottaa. Mietinkin välillä kuinka tulisimme pärjäämään ilman kaikkia niitä härpäkkeitä matkallamme, mutta uskon vakaasti että pärjäämme! :)

Tänään on viimeinen päivä töissä ja olen hiukan haikealla mielellä jättämässä työpaikkaani, jossa olen viihtynyt jo yli 6 vuotta, mutta on aika kääntää uusi lehti elämässä ja suuntana uudet seikkailut. En rupea tässä sen koommin haikailemaan, vaan menen nyt suorittamaan työpäiväni kunnialla loppuun ja sen jälkeen menen ystävieni kanssa viettämään railakkaan uuden vuoden.

Hyvää uuttavuotta!!!

Tuomas kuittaa...

1 kommenttia:

3. tammikuuta 2011 klo 7.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Tuoppi ja Emppu. Ihan mahtavaa, että olette perustaneet tän saitin, josta saa seurailla teidän matkajuttuja. Ihan melkein kun olis itsekkin lähdössä seikkailulle!!! (Meikäläinen -joka ei ikinä vois tehdä moista rutiineistaloikkaamista- saa kicksit ihan seuraamisestakin ;) Toivottavasti jaksatte kirjoitella ahkerasti myös reissunpäältä. Seurataan varmasti! <3 Jenni

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu