Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Makujen maailma

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Makujen maailma

Terveppä jälleen!!
Tuossa tosiaan muutama päivä sitten nautimme ehkäpä yhden herkullisimmasta ”rokotteesta” nimeltään Dukoral (kolera). Maku kuvasti erittäin lähelle samaa kuin olisi nauttinut litran Niveaa nestemäisessä poreessa (suosittelen kaikille kulinaristeille, lämpimästi). Tietenkään makua ei saanut pois suusta huuhdella, kuin vasta tunnin nauttimisen jälkeen ettei herkullisen poreen vaikutus vaan laimentuisi :P.

Kotona ollaan pakkailtu ja saatu myytyä nyt sitten astianpesukone, jonka eroon pääsystä meinasi jo pieni stressinpoikanen syntyä, mutta onneksi puskaradio toimi ja ongelma ratkesi ilman turhia paineita. Vielä olisi pyykinpesukoneesta eroon päästävä, mutta eiköhän sen joku meiltä pois osta, kun hinta on niin houkutteleva tasaraha (50€).

Joulu alkaa jo kolkutella ovella, jonka huomaa Empun ”pienestä” joulumielestä. Emilialla on sanoinkuvaamaton himo paketoida kaikki paketit hienoihin jouluisiin papereihin, soittaa kotona joululauluja sekä polttaa paljon kynttilöitä, joiden jouluinen katku saa mutkin jouluiselle fiilikselle. Tietenkin tieto siitä, että kylmyyden taaksensa jättämiseen ei ole enää kuin viisi pientä pikkuruista viikkoa, tuovat lohtua tähän pieneen ”joulun katkuttamaan” mieleen.

Eipä tässä muuta, palataan jälleen.

- Tuoppi

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu