Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Halvat lennot hakusessa...

perjantai 20. elokuuta 2010

Halvat lennot hakusessa...

Voi ei! Kävin tänään katselemassa lentojen hintoja netistä ja huomasin, että 98 punnan tarjous Lontoosta Kuala Lumpuriin oli päättynyt!! Olisi pitänyt heti varata! Nyt menee kaikki suunnitelmat uusiksi, sillä sinnehän lennetään mihin halvimmalla lennot saadaan! Joten halpojen lentojen metsästys jatkuu... Jos joku bongaa hyviä tarjouksia Aasian suuntaan niin kertokaa! Toisaalta olisi hyvä lentää johonkin muuhun maahan kuin Malesiaan, koska tammikuussa siellä pitäisi olla sadekausi...

Näillä pääsis tietenkin nopeammin, mut ei ihan taida budjetti riittää ;)
Käytiin muuten Tuomaksen kanssa taas tiistaina fiilistelemässä partioaitassa :) Tuomas on jo löytänyt itselleen sopivan rinkan, josta voi vaikka kertoa jossain vaiheessa lisää. Mulle taas iski dilemma! Löysin kaksi todella hyvää vaihtoehtoa, Haglöfsin Matrix 50 ja Ospreyn Atmos 50. Ospreyssa hyvää on se, että siinä on ilmava ja kennorakenteinen BioStrech™-kantolaite ja Haglöfsissä taas pääpakkaustila voidaan jakaa väliseinällä kahteen osaan ja myös alhaalla on vetoketju, jonka avulla rinkan alaosan tavaroihin pääsee hyvin käsiksi. En siis osaa päättää näistä kahdesta. Täytyy varmaan jatkaa tutkimista, jos vaikka löytyisi sellainen rinkka missä ovat nämä molemmat ominaisuudet.

Viikonlopun valmistaudunkin henkisesti maanantaihin, jolloin menen ottamaan rokotteita, Iik! Japanin aivokuume rokote saa kyllä jäädä myöhemmäksi sen järkyttävän korkean hinnan vuoksi. Laitan ensi viikolla postausta kuinka mun kävi :)

Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu