Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Synttärilahjoja

perjantai 3. joulukuuta 2010

Synttärilahjoja

Matkavalmistelut on nyt hyvässä vauhdissa kun kämppä, netti ja sähkö on irtisanottu! Kamojakin ollaan jo viety säilöön ja koko ajan pakkaillaan tavaroita pois. Virallisesti muutetaan joulun jälkeen, mutta haluttaisiin jo ennen sitä saada melkein kaikki tavarat, isoja huonekaluja lukuunottamatta, saada muutettua.
Vaikka pakkaukset on hyvällä mallilla, oli mun aivan pakko laittaa joulukuusi meidän olohuoneeseen jo viikko sitten :) Joo tiedän, että nyt on vasta joulukuun alku, mutta niinhän ne jenkeissäkin tekevät; Kiitospäivänä koristellaan kuusi. Rakastan niin joulua ja halusin luoda jouluisen tunnelman, jotta koti ei tuntuisi niin kolkolta kaiken pakkailun keskellä. Laitoin sen myös siksi, että jos käy niin että satutaankin viihtymään reissussa niin pitkään ettei tulla ensi jouluna Suomeen, niin ollaanpahan vietetty joulua sitten oikein kunnolla!

Mun syntymäpäiviäkin vietettiin viime viikonloppuna ja sainkin erittäin hyviä syntymäpäivälahjoja! Tuomakselta sain toivomani digikameran Ixus130, joka on taskuun sopiva reissukamera Tuomaksen järkkärin lisäksi. Mummu, tädit ja äiti oli taas fiksusti ostanut mulle lahjakortin partioaittaan, jotta voin käydä hakeen itselleni rinkan! Ihanilta ystäviltä taas sain Lonely Planetin Southeast Asia -oppaan, jossa on oikeastaan kaikki maat joissa aiotaan käydä ausseja lukuunottamatta. Lisäksi sain kaikkea pientä kivaa. Lahjasaldo oli siis aivan loistava ja aivan liian paljon enemmän kuin olin toivonut!

Ai niin, sain myös rakkailta ihanaisilta valmentajaystäviltänikin toisen osan valmistujaislahjastani, joka oli Cheer-nalle :) Nalle sai treeneissä villikissojen toimesta nimen Taikina eli kansainvälisesti Dough. Tuomas oli innoissaan (NOT) kun kerroin, että Taikina köytetään rinkkaan matkalle mukaan :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu