Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valmisteluja

torstai 18. marraskuuta 2010

Valmisteluja

Matkaan ei ole enää kuin kaksi kuukautta ja 4 päivää ja jännitys vain kasvaa! Kotona ei oikeastaan muusta puhutakaan kuin matkasuunnitelmista ja kaikista valmisteluista mitä ennen matkaa pitäisi tehdä. Aloitettiinkin jo pakkaamaan tavaroita muuttoa varten, jotta joulun saisi rauhoittua eikä tarvitsisi silloin stressata muuttoa. Pari laatikkoa siis jo odottaa vientiä porukoille säilytykseen ja muutama laatikko pyörii tyhjinä lattialla odottaen säilytykseen vietäviä tavaroita. Osa tavaroista on myös myyty jo, kuten nojatuoli, telkkari ja astianpesukone. Olen myös yrittänyt päästä eroon kaikista jauhoista ym. kuiva-aineista ja olenkin tällä viikolla tehnyt vispipuuroa pariin otteeseen sekä leiponut kaurakeksejä. Olen ollut siis oikea kodinhengetär :)

Tuntuu jotenkin epätodelliselta pakata kaikki tavarat ja jättää kaikki arkirutiinit taakse. Tuntuu myös aivan mahtavalta! Ajatella ettei tarvitse tehdä töitä ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen vaan saa tehdä mitä haluaa ja mennä sinne minne huvittaa :) Listasinkin alle muutamia juttuja mitä aion tehdä ensi vuonna:

1. Ratsastaa norsulla
2. Uittaa ja hoivata norsuja
3. Pitää koalaa sylissä
4. Uida delfiinien kanssa (tai ainakin katsella kun delfiinit ui :))
5. Silittää jättikilpikonnaa (tai ainakin mennä aika lähelle jättikilpikonnaa :))

Tuomas voi sitten tehdä omaa listaa tänne myöhemmin :)

Ollaan muuten ostettu kaiken näköisiä tavaroita  meidän matkalle ja ne on levitettyinä tonne olohuoneen pöydälle, jotta aina kun joku harmittaa niin voi sitten fiilistellä matkaa. Ostettiin mm. lukkoja, kettinkiä, pyykkinaru, camping-astiasetit, pelikortit, pyyhkeet, rahavyöt, vesitiiviit pussit puhelimille ja taskulamput. Kaikkea hyödyllistä siis mitä kehoitettiin Madventuresien Kansainvälisen reissaajan  käsikirjassa hankkimaan!  
On muuten aivan loistava kirja! Suosittelen lämpimästi kaikille, niillekin jotka eivät ole mihinkään reissuun lähdössä. Meidän reissuun tuo kirja ainakin otetaan ehdottomasti mukaan, sillä sieltä löytyy ohjeet niin riippumaton kiinnityksestä pussidrinkin tekemiseen kuin myös siihen miten toimia kidnappaustilanteessa! Hyödyllisempää matkaopasta siis tuskin löytää :)

-Emppuli

1 kommenttia:

25. marraskuuta 2010 klo 13.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuolta lupaamiani vinkkejä matkaa varten --> http://jatga.blogspot.com/

Nyt huomaa että toi blogin pitäminen oli aika ok juttu. Ei puoliakaan noista jutuista muuten muistais...

Hauskaa reissua jos ei satuta törmään ennen sitä!

-Tuomas-

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu