Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Näitten tilapäivitysten kanssa!

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Näitten tilapäivitysten kanssa!

Emilia voi huomattavasti paremmin nyt! Verenpaine joka oli 190/103 on nyt laskenut terveellisempään 138/98. Oon itse hiukan vielä huolissani alapaineen korkeudesta, mutta eiköhän se tyttö senkin pinnistele alas. Emilialla on ollut hiukkaista univaikeuksia ja päänsärkyä (kuten allekirjoittaneellakin, kuitenkin hiukan erisyistä), jotka tonnäköisesti ovat antibiottien sivutuotteita.

Emilia ninjailee sairautta vastaan! Kick it's ass! Otsalla on kylmä pussi, mut nyt se on "ninja otsanauha"...

Eilen mentiin sitten Emilian kanssa pienelle hemmettelulle, kun naikkonen ei ole päässyt pesemään hiuksiaan ikuisuuteen. Hoitskut vei meidät läheiselle hiussalongille, jossa multa leikattiin hiukset ja Empun "tuulenpesä" selvitettiin ja pestiin. Tuli ihan hiukan erinäköinen Emilia... ;)
Lopuksi Emilialle tehtiin vielä ranskalainen manikyyri, joka kuulemma oli paras mitä tähän mennessä on saanut. Koko helahoidon hinnaks tuli HURJAT kaksitoista euroa!!

Porukat tulee tänään! Tosiaan vanhempani tulevat lomailemaan Phukettiin meidän kanssa seuraavaksi kolmeksi viikoksi. Kone laskeutuu tänään kello 20.20 Phukettiin ja purokat halusivat heti että menemme katsomaan Emiliaa.
Ennen sitä mulla on vielä pikkasen tehtävää... Ensin pitää mennä Immigration officella leimaamassa passit, josta kustannusta tulee 1900 bahtia per poskipari, sitten mun täytyy mennä pakkaamaan toiselle hotskulle kamat, koska tulemme asustelemaan saman katon alla porukoiden kanssa. Saatin hyvä diili thaimaanloma.fi -kavereilta isosta kahden huoneen hotelli-asustolasta, jossa on aikas jäätävä allas-alue (siitä myöhemmin kuvia!!). Muitakin asioita on hoidettavana, mutta enhän mä niitä nyt muista! :D

Bangkok hospitalista viel sen verran et, jos ikinä lähdet ulkomaille retusoimaan värkkejäsi niin tämä establishment on ehdottomasti se mesta jonne sun kandee tulla!!! Täällä palvelu on ihan mieletöntä ja väki niin ystävällistä. Olo tulee sellaiseksi että nää ihmiset oikeasti välittää susta ja miltä susta tuntuu!

Eipäs tässä ja sitten hoitamaan niitä hommia!

- Tuomas

EDIT:
Oli pakko lisätä pari kuvaa, kun Emilia on vallottanu näiden hoitsujen sydämmet, niin ne toi sille pikkusnäksejä!


Tässä Empun kaikki hoitsut tuli yhtäaikaa katsomaan mitä Empulle kuuluu, viel on kolme muuta jotka ottaa Emilian verenpaineita, mut ne oli tauolla kun olin ottamassa kuvaa, tästä showsta :D

SMILE!

Huippua!

- Tuomas

Tunnisteet:

4 kommenttia:

25. toukokuuta 2011 klo 10.39 , Blogger mitsu☆ kirjoitti...

Minkäslainen matkavakuutus teillä on? Voisin kuvitella, että tommosessa sairaalassa itsensä hoivaaminen ei oo kauheen halpaa hommaa :P

 
25. toukokuuta 2011 klo 11.27 , Blogger Tuomas kirjoitti...

Meillä on määräaikaiset vakuutukset kummallakin, jotka on erittäin kattavat. Emilialla on Lähivakuutuksesta ja mulla on Fenniasta. Tämä johtuu yksinkertaisesta siitä syystä, että kummatkin muuttivat kirjansa vanhemmilleen matkan ajaksi ja saamme suoraan 3kk matkavakuutusta niiden kotivakuutuksien kautta. Maksoimme jatkoista (eli lopusta 9kk) ison pennin, joten on ihan mukava, että vakuutuksesta on hyötyäkin.

Kannattaa tutustua aina ennen matkalle lähtöä vakuutusasioihin, jos jotain sattuu ja et olet vakuutettu, ole virallisesti kusessa. Kun olimme Krabilla Islamilaisessa sairaalassa emme meinanneet päästä lähtemään, koska sairaala ei saanut haluamaansa kuittausta vakuutusyhtiöltä. Vakuutusyhtiö lähetti kyllä kaikki mahdolliset dokumentit, mutta jostain syystä tämä ko. sairaala halusi suullisen vahvistuksen Bangkokin pisteestä ja Bangkokin piste oli kiinni koska oli viikonloppu... No lopulta saimme kuittaukset ja loppu on historiaa...

Emilia joutuu maksamaa paremmasta huoneessa 10,000 bahtia vakuutuksen päälle, mikäli hänet kotiutetaan perjantaina. Emppu saa sitten jälkikäteen periä tän extran takaisin vakuutusyhtiöltä (Näin meille asia ilmoitettiin).

 
27. toukokuuta 2011 klo 8.33 , Blogger mitsu☆ kirjoitti...

Mitä toi matkavakuutus tuli teille sit loppupeleissä maksamaan?

Joo ja siis tottakai pitää varautua pitkälle matkalle hyvillä vakuutuksilla, itsekin tässä just mietiskellyt sitä mun ja mieheni tulevaa reissua että minkälaista vakuutusta olis järkevintä ottaa. :-)

Että onneks oli teillä vakuutukset kunnossa! Välillä kuulee niistä surullisista tapauksista, jotka on lähteneet matkaan ilman vakuutuksia ja siinähän sitten koittavat sumplia että kuka maksaa ja milloin.. :(

 
27. toukokuuta 2011 klo 8.44 , Blogger Emilia kirjoitti...

Mun Lähivakuutuksen matkavakuutus oli 9 kk:lle vajaat 500 euroa ja Tuomaksen Fennian vakuutus noin 750 euroa. Vakuutukset on oikeastaan ihan samanlaiset, paitsi että Tuomaksen vakuutus kattaa matkatavaroita 7000 euroon ja mun 6000. Fennia olisi ollut halvempi, jos matkatavaroiden katto olisi ollut pienempi, mutta kun meillä on melko arvokasta tavaraa mukana joten Tuomas ei halunnut ottaa riskiä (ja otti vakuutuksen ennen mua...) Eli vertailussa Lähivakuutus on halvempi.

Juuri tässä odottelenkin, että vakuutuspaperit ovat kunnossa, jotta päästään lähtemään. Tästä pikku oksupoksusta tulikin melko kallis nakki, joten vakuutus maksoi jo itsensä takaisin ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu