Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Läksiäisiä :)

maanantai 17. tammikuuta 2011

Läksiäisiä :)

Tänään aamulla kun heräsin niin tajusin, että tällä viikollahan me jo lähdetään! Apua! ja JEE! Viikonloppuna tosiaan vietettiin työporukalla meidän läksiäisiä ja sunnuntaina vielä Tuomaksen porukoiden kanssa! Oli kyllä ihanaa nähdä kaikkia kavereita ja hauskaa oli! Tuomaksen vanhemmat taas oli tehneet meille loistavan illallisen, jota sitten nautittiin koko perheen kesken! Olin ihan valmistautunut siihen, että vollotan koko viikonlopun, mutta ihmeekseni en kyllä kyynelehtinyt yhtään! Paitsi tänään, kun kuulin ettei  mummu ja vaari ehdikään meitä moikkaamaan :( Vasta nyt alan tajuamaan, etten näe kohta enää ketään läheisiä pitkään aikaan... mutta aika menee kyllä niin nopsasti ja kohta jo ollaan takaisin :)
Kaikille ihanille tutuille haleja <3

Tätä mun haikeutta piristi tää videon pätkä, joten oli pakko laittaa jakoon :)


http://www.youtube.com/watch?v=dSvS6NzX62I

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

18. tammikuuta 2011 klo 9.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jotenki mä veikkaan että ne krokotiilinkyyneleet ja vollotukset ja kaiken maailman yhyyt on edessä tossa loppuviikosta. Mun osalta ainakin! joten niitä odotellessa.. varsinkin torstain jälkeisissä pelkotiloissa :D
-J

 
20. tammikuuta 2011 klo 20.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tänne jäi kanssa hieman haikea mieli kun kävitte. Tai siis haikeus tuli siitä,kun lähditte. N-P kyseli vielä nukkumaan mennessä, että koska Emppu taas tulee ja lähteekö Tuomaskin lentokoneella??! Seuraavana aamuna herätessään N-P katseli ympärilleen, ja sanoi: Voi voi, nyt Empun ja Tuomaksen lentokone lähti. (kun ei enään teitä näkynyt missään)
Loppurutistuksia sinne molemmille!
-Jenna maalta

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu