Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Täysikuu...

lauantai 19. helmikuuta 2011

Täysikuu...

Tänään onkin sitten täysikuu, joka tietää vain yhtä ainoata asiaa täällä, täydenkuun bileitä! Illalla meidän on siis tarkoitus lähteä Tuomaksen, Antin, Jussin ja Kungin kanssa laivalla Ko Phanganille legendaarisiin Full Moon Partyihin. Juhlien kerrotaan saaneen alkunsa pienen kaveriporukan syntymäpäiväjuhlista, jotka olivat osuneet täydenkuun aikaan. Nyt juhlijoita saarella on aina täydenkuun aikaan tanssimassa noin 20 000! ja puolenkuun juhlissa vajaat 10 000... Tulee siis olemaan ainakin mielenkiintoinen kokemus!

Muuten tällä viikolla ei sitten ollakaan tehty mitään kummempaa. Oon meinaan edelleen kipeä, joten ei oikein mitään erikoista oo jaksanut. Kävin eilen nyt hakemassa uuden antibioottikuurin kahdeksi viikoksi. Onneks täällä noi lääkkeet ei maksa juuri mitään (kahden viikon antibioottikuuri 3 €). Ollaan siis vaan chillailtu, pelattu korttia ja syöty! Onneks pojat löysi tästä vierestä kuntosalin, jossa ollaan nyt neljänä päivänä käyty ja tänään mennään myös. Aika skämänen sali, mutta saapahan nyt edes jotain tehtyä :)

Meitsi pumppas rautaa :D                                                                                                                                               Kuva: Antti
Eilen yritettiin käydä snorklaamassa, kun Tuomas osti mulle ja itselleen ystävänpäivälahjaksi kunnon snorkkelit ja maskit. Mutta ei siitä oikein mitään tullut, vesi oli niin sameaa ettei nähty mitään.

Tyylikäs snorklaaja!                                                                                                                                                       Kuva: Emilia

Rantaurokset Tuomas ja Antti                                                                                                                                     Kuva: Emilia

Alan muuten pikkasen kaipaan jotain tyttökaveria tänne! Pojat on kiusannut mua koko viikon, eikä mulla oo ketään jolle hehkuttaa mun uutta ihanan väristä kynsilakkaa! Haluaisin myös mennä shoppaileen, kun en kerran oo koko reissun aikana oikein mitään ostanut, mutta ei se noiden poikien kanssa onnistu... Muutenkin olis kiva läpättää sellasia tyttöjuttuja jonkun kanssa... Eli miss u all my dear girlfriends!!
Niin ja Iina, voitko tulla huoltaan mun ripset!? Ne putoaa päästä! Kyllä täällä näyttää, että laittavat ripsiä, mutta kun noi paikat näyttää niin epäilyttäviltä etten uskalla mennä! Liimaavat pian mun silmät umpeen. ehkä se on pakko kuitenkin yrittää, kerron sit kuinka kävi :D

Ai niin, meidän hotellin siivoojat on varkaita! Pöllivät Antilta eilen 3000 bahtia, mutta mitäpä täällä sille voit kun ei oikein pysty todistaan, varsinkin kun hotellin käytävän turvakamera on juuri sillä hetkellä laitettu pois päältä! Ovat myös pöllineet multa 50 € jo alkuviikosta, kun meillä ei ollut sillon vielä safetyboxia! Mutta enpä ollut huomannut sitä kun vasta nyt... Antille vaan huonompi homma, kun siltä pöllittiin tänne tullessa 11 000 bahtia! Täytyy sanoa kyllä että sillä on kyllä niin huono tuuri!

Tunnisteet: , , , ,

3 kommenttia:

19. helmikuuta 2011 klo 18.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muruuuuu!!!! Ikävä sua kans. Täytyy joku ilta sopii treffit naamakirjaan, kun mulla on niin paljon asiaa, eikä mulla oo vieläkään sitä skypeä.
Haleja <3
-Eevi

 
20. helmikuuta 2011 klo 10.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:) ihania kuvia ja juttuja!

 
20. helmikuuta 2011 klo 13.39 , Blogger Henriikka kirjoitti...

Tosi kiva blogi, mä sain ihan uudenlaisen Aasia kuumen tätä luettua ja mun viikon-parin Aasia pysähdys tais vaihtua vähintään kuukauden stopiksi. Jatkakaa kirjottelua!
Terveiset aurinkoisesta Sydneystä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu