Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tasaista temmellystä Taolla...

tiistai 1. helmikuuta 2011

Tasaista temmellystä Taolla...

Noniin, onkin ollut jo jopa kahden päivän "radio" hiljaisuus, joten on välitömästi pakko päivittää blogia. Sukelluskurssi otettiin samalta hotellilta, jossa olemme lusineet aikamme Koh Taolla, joten ei olla pitkälle päästy... Hintaa kurssille tuli 9000 bahtia ja siihen sisältyy majoitus. Sukelluskurssin ensimmäiset päivät on kulunut tietoa imien joka lähteestä, joista ollaan opittu: sukellusvarusteista joihin kuuluu maski, snorkkeli, märkäpuku, bcd eli buoyancy control device, ilmasäiliö, regulaattori, painemittari, vyötäröpainot, räpylät sekä helvetisti muuta kamaa ;)
Myöskin veden alla hengittäminen maskin kanssa ja ilman oli mielenkiintoinen kokemus, josta jopa Emppukin selvisi vaikka ensiksi vähän panikoikin. Emppu muuten on suoriutunut koko hommasta kuin troopperi, eikä vikinää ole kuulunut... Joudumme opiskelemaan koko padi-kirjan ja muistamaan sen suurinpiirtein ulkoa, mutta se on melkoisen täynnä käytännönjärkeä, joten opittavat asiat eivät ole kovin hankalia.

Pilvet ovat viimepäivinä kaikonneet, joten on ehtinyt saamaan aurinkoakin ja pientä punoitusta on olkapäissä vaikka rasvoja ollaan käytetty... Ehkä mulla on pikkasen punaisemmat olkapäät...selkä...rinta...naama, no siis minä paloin ja kaikki on Emilian syytä kun sen vieressä saa kaksinkertaisen rusketuksen johtuen heijastuksesta, se tyttö on vaan niin valkoinen. No ei vais, kyl Emiliakin on saanut sen perusterveen punoituksen... Huomenna mennään altaan sijaan avomerelle sukeltamaan ensimmäiset kaksi avomerisukellusta, jolloin samalla tehdään muutama tehtävä veden alla. Esim. Olemme 12m syvyydessä ja leikimme, että multa on loppunut ilma, joten joudun käyttämään Emilian varailmanlähdettä ja siitä sitten nousemme pinalle, jossa täytän bcd puhaltamalla ja tämän jälkeen takaisin pohjaan ja Emilia tekee saman... eli ihan hauskoja juttuja huomenna. Mutta eipäs tässä muuta nyt. Pitää mennä vielä lukemaan huomista varten pari kappaletta!!
Tässä kuva meidän sukelluskurssin aikataulusta!!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop


Open Water PADI - aikataulu                                                                                                                                        Kuva: Emilia
- Tuoppi


P.S Emppua pelottaa hemmetisti huominen mereen meno! Se on varma et joku fisu syö sen :)

Tunnisteet: , , , , , ,

1 kommenttia:

1. helmikuuta 2011 klo 16.20 , Blogger Miikka kirjoitti...

mureena tulee moikkaamaan :)
-Miikka-

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu