Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihana sunnuntai

maanantai 28. helmikuuta 2011

Ihana sunnuntai

Eilinen oli taas varsin mukava päivä. Herättiin aamulla ennen seiskaa ja lähdettiin läheiselle sunnuntaitorille, josta ostin tuoreita mangoja. Torin jälkeen Tuomas paineli takaisin pehkuihin, mutta meitsi jäi A-Two baarin terassille syömään mangoa ja juomaan teetä. Seuraksi tupsahtikin juuri Suomesta Thaimaahan saapunut Jyväskyläläinen Janne, joka etsi kaveriaan Keijoa, johon oltiin pari päivää sitten tutustuttu Eetun baarissa. Pari tuntia sitten siinä höpöteltiin, kunnes Keijokin liittyi seuraan. Pojat jatkoivat matkaa parin bissen jälkeen ja minä jäin lukemaan kirjaa.

Delfiinien sijaan sunnuntaina bongattiin villisikoja ja pikku villipossuja, kun käytiin ajelemassa skootterilla. Olivat kyllä niin suloisia! Khanom on kyllä aivan loistava paikka

Illaksi meillä oli ohjelmassa erään Juhanin läksiäiset CC Barissa tuossa läheisellä rannalla. Sen kunniaksi päätettiin  Eetun tyttöystävän Daan kanssa mennä kampaajalle laittaan tukat. Ainoa paikka, jossa oli heti tilaa oli tän meidän kadun varrella oleva kampaamo/hääpukuliike, joka oli niin sekainen ja likainen, että koko mun hiuksien laiton ajan ajattelin vaan, että pistäisivätköhän pahakseen jos vähän siivoisin siellä! Otin lisäksi hiusten pesun mikä oli kyllä ihana, vaikka pesupaikka olikin käytännössä perheen olohuoneessa :) Paikka oli kyllä sellainen sekamelska että oikein hirvitti! Eikä mulla tietenkään ollut kameraa... Hauskinta tietenkin oli että olisin halunnut kiharat, mutta kampaajalla ei ollut kuin suoristin, joten sain siis hiustensuoristuksen :D Ei mua kyllä sinänsä haitannut, koska tunnin kampaajalla istumisesta maksoin 2,5 euroa. Alan siis useammin käymään pesettämässä tukkaani kampaajalla :)

Läksiäisissä tunnelma oli oikein mukava, ruoka oli hyvää (niin kuin Thaimaassa aina) ja oli taas hauska tutustua uusiin ihmisiin! Parhainta tässä reissussa on kyllä ehdottomasti ollut uusien ihmisten tapaaminen ja ollaankin saatu hirveästi uusia kavereita! Toivottavasti vaan tavataan kaikkia vielä tulevaisuudessakin.

Ihana sunnuntai päättyi aamun pikkutunneilla hiljaisuuden kuunteluun ja syvällisiin keskusteluihin Eetun ja Tuomaksen kanssa Eetun terassilla. Loistava lopetus jälleen yhdelle loistavalle päivällä.

Elämä tykkää kun sitä eletään.

Terkuin, Emppu

Tunnisteet: , , , , ,

3 kommenttia:

28. helmikuuta 2011 klo 8.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi ELÄMÄ TYKKÄÄ KUN SITÄ ELETÄÄN!!
Mahtavia kokemuksia siellä, mä edelleen olen kateellinen teille! Mut hei, täällä on JO alle -10 astetta pakkasta, et kesähän täälläkin jo lähestulkoon on! Terkkuja maailman matkaajille toivottelee Empun kummipojan sakki!

 
28. helmikuuta 2011 klo 10.19 , Blogger Anu kirjoitti...

Moikka! Kiva kuulla että matkanne on sujunu hyvin ja sapuskat maistuu, mää odottelen lähtö laskentaa synnytykseen ja innolla jo kesää odotellaan kun ei täällä enään oo niin kovia pakkasia mutta reissuriemuja teille kaikille tasapuolisesti. T: Anu V:n poppoo

 
28. helmikuuta 2011 klo 13.58 , Blogger Emilia kirjoitti...

Kyllä se kesä sinne Suomeen tulee :) vähän hitaasti vaan... Anulle tsemppiä synnytykseen!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu